De 2022 MMM streek dit jaar neer op het wijdse Prise d’Eau in Tilburg. Defending champion Albert-jan Smid speelde in de eerste flight tegen Joost Luijbregts en Baer Adriaens voor een plek in de finale. In de tweede flight gold dat voor Wolfgang Froitzheim, Marco van der Hulst en Michael Baas Becking.

Tot en met de 12 hole bleef het spannend in de 1e flight. Een come back van heer Smid kwam net te laat. De putter van heer Luijbregts was te koud en korte puts schoven naast de hole. Een steady spelende heer Adriaens wist zich zo in de finale te knokken.

In de tweede halve finale gingen heeren van der Hulst, Froitzheim en Baas Becking gelijk op tot en met de 9e hole. Door holes 10 en 11 met volle punten binnen te slepen, was al voor het spelen van hole 12 duidelijk dat Baas Becking de tweede finalist zou zijn.

De finale werd gespeeld vanaf hole 13. En daar waar het steady spel van Adriaens inzakte, ging de par en bogey trein voor Baas Becking op een sublieme wijze door. Daarmee was de eindstrijd op de 16e hole bepaald en de 4e MMM zege voor heer Baas Becking een feit. Het bleef nog lang onrustig in Tilburg.