Het was al weer 4 jaar geleden dat het laatste The Hague Trackman Tournament was gespeeld. Vol ongeduld meldden zich dan ook de zes spelers voor de 3e TTT. Dit keer was TPC Sawgrass het strijdtoneel, een logische keuze aangezien tegelijkertijd Het Players Championship werd gespeeld in Amerika.

Het format bestond uit 2 maal 3 holes Stableford, gevolgd door 2 maal een Neary op een par 3.

Na het 6 holes Stableford onderdeel was de spanning om te snijden. Baas Becking, Schepens en Smid stonden op een scrore van 16 en Froitzheim was de leider met een score van 18. De winst lag nog binnen handbereik door een goede score op de Neary contests.

Bij de neary wisten zowel Schepens, Baas Becking als Froitzheim 3 punten binnen te slepen, gevolgd door Smid met 2 punten. Dat maakte dat Baas Becking en Schepens respectievelijk 2e en 3e werden (op handicap) en Froitzheim gekroond werd tot nieuwe TTT Topper.

En het bleef nog lang onrustig in de Den Haag.