Triple. Voor de derde achtereenvolgende keer is de MMM titel naar Baer Adriaens gegaan. Dit jaar werd het unieke match play toernooi gespeeld op de Limburgse Golf and Country Club Herkenbosch ofwel de Herkenbosche.

Behalve de heer Adriaens streden Wolfgang Froitzheim, Dirk-Jan van Sleeuwen, Joost Luijbregts, Albert-jan Smid en Michael Baas Becking op de eerste 12 holes om de felbegeerde plaats in de finale ronde. Dit ongekend spannende eerste deel leverde een eindstrijd op tussen van Sleeuwen en Adriaens.

Hole-in-4. In de poedelprijs flight had Albert-jan Smid het zwaar met zijn materiaal. Kwade tongen beweerden dat het eerder een techniek issue dan een materiaal issue betrof, maar dat ter zijde. Op de hole 15 par 3 van 149m (yellow tee) verdween zijn bal met een flinke hook in het dichte bos ter linker zijde van de hole.

Nadat hij zijn tegenspeler Baas Becking de bal vervolgens op de green had zien slaan, besloot Smid tegen alle regels in zijn tweede bal met de Ping i500 ijzer 5 uit de tas van Baas Becking te slaan. Met een balvlucht die als majestueus kan worden betiteld, verdween de golfbal richting de pin van de 15e. Gespannen maakten de flight genoten Luijbregts, Baas Becking en Smid hun weg naar de green, enkel om vast te moeten stellen dat de bal zich genesteld had tegen de rand van de cup. Smid had bijna zijn hole-in-3 geslagen.

Titelstrijd. Intussen gingen Adriaens en van Sleeuwen ongestoord verder met hun strijd om de felbegeerde Prins titel en het groene jasje. Van Sleeuwen creëerde veel kansen, mede dankzij herwonnen vertrouwen door zijn investeringen in materiaal. Maar toch wist Adriaens zich iedere keer op sublieme wijze uit penibele situaties te werken. Met ongekende herstel slagen werkte de kleine Maastrichtenaar zich voor de derde maal naar de top van klassement.

En met een wederom fantastische ceremonie werd Adriaens op de Roermondse burelen van de Herkenbosche gehuldigd tot Prins MMM en fier in het groene jasje gehesen. Het bleef nog lang onrustig in Limburg.