Baer Adriaens heeft na 6 jaar opnieuw de MMM overwinning binnen gesleept op golfbaan Het Rijk van Margraten. In de halve finale wist Adriaens zicht te ontdoen van Dirk van Sleeuwen, die zijn niveau van de 2018 Affligem Trophy niet wist te evenaren.

Even leek het er nog op dat een fikse onweersbui tot een spelonderbreking zou leiden. Maar de weergoden waren de MMM’ers gunstig gestemd en het spel kon zonder onderbreking vervolgd worden.

Intussen ging in de andere halve finale de strijd tussen Albert-jan Smid en Michael Baas Becking. Smid speelde bijzonder sterk, echter tot zijn afgrijzen won een ontketende Baas Becking de strijd met een indrukwekkende reeks aan up and downs en 1 puts. Daarna restte nog de finale tussen Adriaens en Baas Becking. Deze strijd was snel gestreden. Adriaens speelde bijzonder constant en was reeds dormie op hole 16 om uiteindelijk overtuigend 3&2 te overwinnen.

Na een groots diner werd Adriaens gehuldigd als nieuwe prins MMM en, voor de vierde keer in zijn indrukwekkende golf carrière, in het felbegeerde groene jasje gehesen.

Foto’s